Seireenin laulu

Runoilija Fantzu

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 9.10.2007
Viimeksi paikalla: 26.1.2021 21:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.12.1990

ihminen elää vain kerran
 

Kuuletko tuulen
kaihoisan laulun,
vai haistatko
sateen pilkkanaurun?

Tunnetko viiman
nurkassa huoneen,
nouseeko ihokarvat,
palelevatko varpaat?

Kuuletko tuulen
kaihoisan laulun,
uneksitko vapauden
lähellä muurien takaa,
haistatko tuulen kukkaset?

Selite: 
vhttp://www.youtube.com/watch?v=-q4FFY8UeVQ&list=PLBAD1AAF470E2B2E4
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Syksyistä ja mukavaa luettavaa.
Tuulessa tuoksuvi ihan uusi ajankausi. 
Tykkäilen runostasi.
Kiitos kommentistasi. :)
Onpa kaunis! Sopii tähän vuodenaikaan täydellisesti :)
Tunnetta aistin, jonkimoista :)
Vie tuulen laulussa kukkasten tuoksuun, lauluisa rytmi kevyt lukea :)
 

Käyttäjän kaikki runot