Poissa

Runoilija Fantzu

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 9.10.2007
Viimeksi paikalla: 26.1.2021 21:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.12.1990

ihminen elää vain kerran
 
Väsymys pilkkaa
noita
tuttuja kasvoja
joita ennen rakastin.

Vaan en enää sua tunne.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tiivis ja osuva
Hienosti olet tämän pukenut sanoiksi, pidän
Kiitos molemmille kommentista! :)
Koskettava runo. Hienoa sanailua sulta!

Hienoa sanomaa lyhyesti. :)
Hyvä.
Vähin sanoin paljon. 
Paljon pienesti. pysäyttää tämä hieno.
 

Käyttäjän kaikki runot