Välillä palaan

Runoilija -jah-

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2003
Viimeksi paikalla: 23.11.2021 23:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanoja, jotka eivät aina tarkoita mitään, ovat toisinaan sanoja, jotka ovat kaikki kaikessa.


 
*Olen vain satunnaisen ajatuksenjuoksun haltuunottaja.*
 

Ruskan ympäröimänä
maa loisti oranssina.
sieltä täältä hieman vihreä ruoho
pilkistellä yritti.

Viilenevät aamut.

Kintaat tai sormikkaat.
Takkikin oli puettava,
toisti äiti.

Tuulen vireessä,
temmellyksen keskellä,
lehdetkin putoilivat päällemme.

Oli tullut syksy.

Muistan,
kun tallustelin tiellä.
Pienine kenkineni,
reppu selässäni,
matkasin jälleen kouluun.

Vuodesta toiseen,
monet pallopelit,
eri leikit,
joihin kaikki tulivat,
odottivat taas tekijöitään.

Pienen kylän koulussa,
jossa lapset olivat lapsia.

...

Muistojani säilytän.
Sisimmässäni aina pysyvän haluan.

Kun pieneksi hetkeksi
kaukaa sopukoista pintaan pulpahtavat.

Silloin ajattelen -

olisinpa vielä pikkuinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista,pienenä ei tarvitse murehtia suuria huolia(:

Niin,...lapsena ei tarvinnut kantaa murheita mukanaan. Aikuisena myös reppu selässä suurempi,..mahtuu huolia kannettavaksi. Aina ei ole helppoa olla iso ihminen. Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot