Unohtunut

Runoilija Ilkeä ämmä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Karhut lauloivat minun haudallani.
Ne olivat surullisia, vain vähän.

Oksensivat marjoja ja kuusen oksia,
koska eivät osanneet poimia kukkia.

Karhut pyydystivät kyyhkysiä,
joita ei oikeastaan voinut enää sanoa valkoisiksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jaa-a... ajatus ei pysy mukana tälä hetkellä, mutta kyl tää hyvä on. :)

karua.. oksentaa kun ei osaa poimii kukkia.. hmm-m. melko "mieletön" runo mut hieno. :)

 

Käyttäjän kaikki runot