paketointia

Runoilija Ilkeä ämmä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Setä paketoi minut punaiseen muoviin.
Laittoi tarroja reunoihin,
että pysyisin paketissa.

Paljonko tuubat maksaa?
Liikaa meille.
Huomenna ne maksavat taas vähemmän.

En malttaisi pysyä tässä,
mutta punainen muovi estää minua liikkumasta.

Onneksi huomenna on joulu.

Selite: 
minä kirjoitin sitten lisää.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mä olen vähän pihalla tässä runossa.
Ei kun en ookkaan.. Nooh, mutta kuitenkin.
Jee, jee. Tosi jännä runo, ehe.
No eipä mutta tylsä, silti ihan tollain kompaileva.
Tack.

ensin se punainen muovi pisti silmään ja sitten tuli mieleen tuubat ja siinähän ne olivatkin, muovin jatkona. sitten jo nauroinkin ja muistin kaikkea hassua. milloin mennään kysymään, paljon tuubat maksaa? (vaikka mä en ostakaan sulle tuubaa, vaan triangelin.) rakkaani, olet paras.

 

Käyttäjän kaikki runot