Olioita

Runoilija Ilkeä ämmä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sisälläni kasvaa olioita.
Minä hypin rappusista,
että ne kuolisivat.

Minä rukoilen jumalaa,
että ne kuolisivat.
Hyvä jumala, vaikka en uskokaan

Minä syön myrkkyjä ja yrttiteetä.

Sisälläni kasvaa olioita.
enkä uskalla sanoa kenellekään.
Paitsi niiden luojalle

Sisälläni kasvaa olioita.
eivätkä ne kuole millään.

tahdon; ne kuolee eivätkä tule ulos.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tutu tunne: Kirjoita, ehkä ne sillä kesyyntyy

 

Käyttäjän kaikki runot