Nimetön

Runoilija Moonsorrow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen ollut nyt useamman vuoden aika jäässä kirjoittamisen suhteen, mutta yritän taas. ehkä tämän hetkinen kivun ja onnen sekoitelma antaisi jtn ispiraatiota....
 

Tiedätkö, että minä todella rakastan sinua?
Etpä tietenkään, enhän minä sitä sano koskaan.
Tiedätkö, että minä todella välitän sinusta?
Etpä tietenkään, enhän minä sitä koskaan näytä.
Tiedätkö, että minä yritän tosissani?
Etpä tietenkään, minähän olen koko ajan luovuttamassa.

Mutta tiedä, aion yrittää, aion näyttää välittäväni ja aion rakastaa
sillä sinä olet kaikki mitä tarvitsen.

Selite: 
hmm...pikainen tekele.huono.mutta se on osoitettu Rakkaalleni, jonka kanssa piakkoin muutan saman katon alle.ei ole ollut helppoa eikä tästä helppoa tule sittenkään.mutta yritän.lupaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

lupaus, joka kannattaa pitää =)

ihan hyvä, mutta kuten itsekin totesit, ei mitenkään erikoinen

 

Käyttäjän kaikki runot