Nimetön

Runoilija Moonsorrow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen ollut nyt useamman vuoden aika jäässä kirjoittamisen suhteen, mutta yritän taas. ehkä tämän hetkinen kivun ja onnen sekoitelma antaisi jtn ispiraatiota....
 

Koska sinä olet säälittävä
Koska minulla on valta
Aion repiä sinut palasiksi
Nakertaa sinua sisältä
Uudestaan ja uudestaan
Hajottaa sinut kokonaan

Ymmärrätkö nyt
Mitä olet saanut aikaan
Saitkin vastaasi minut
En suostukaan kaikkeen
En tottele oikuiluasi
Minä sain sinut kytkettyä narun päähän
Ahdistaako??

Koska minä olen täydellinen ja sinä pelkästään säälittävä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot