Nimetön

Runoilija Moonsorrow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen ollut nyt useamman vuoden aika jäässä kirjoittamisen suhteen, mutta yritän taas. ehkä tämän hetkinen kivun ja onnen sekoitelma antaisi jtn ispiraatiota....
 

et ymmärrä miten loukkaat.
ettet sano sanaakaan.
vihjeistä täytyisi ymmärtää.
silti, kerta toisensa jälkeen mä tulen kun vaan pyydät.
kun muistan hymys.
muistan miltää tuntuu olla lähelläs.
et ymmärrä miten paljon haluaisin.
kertoa mille tuntuu.
sanoa miten itken ikävää.
silti, aina sä saat hymyn huulillani karehtimaan.
kun tiedän sun muistavan.
tiedän sun haluavan mut lähelles.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot