Kesäyö

Runoilija 42e68b0ea6603a252d5e219230da8eb3

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.2.2018
Viimeksi paikalla: 12.12.2018 10:14

Asuinpaikka: 60f4737d3be9761bb5fcee43baedd308
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.2024
Facebook:

Olen 42 vuotias yhden e-runokirjan kirjoittanut nainen.Toista tekeillä tällä hetkellä.
 
 
 
Minä seison parvekkeella
Savukiehkurat nousee ilmaan
Lämmin kesäyö
Kietoo minut pauloihinsa
 
Kuulen oven narahduksen
Askeleet takana
Sinä unisena kiedot kätesi
Ja kerrot kuinka seksikäs olen
 
Siinä kesä yönä t-paita
Vain päällä
Pää pilvissä
Sydän auki kaikelle
Taivas kuin simpsoneissa
 
Sinä tuoksut miehelle
Rakkaalle
Unelle
Sinä yönä minä leijuin
Rakkauden hattarassa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuli kesää ikävä :>
Unelias ja lämmin tunnelma läpi runosi
 

Käyttäjän kaikki runot