Kokonainen

Runoilija 42e68b0ea6603a252d5e219230da8eb3

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.2.2018
Viimeksi paikalla: 12.12.2018 10:14

Asuinpaikka: 60f4737d3be9761bb5fcee43baedd308
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.4.2024
Facebook:

Olen 42 vuotias yhden e-runokirjan kirjoittanut nainen.Toista tekeillä tällä hetkellä.
 
 
 
 
Minä olin särkynyt
Kuin pipari asfaltille
Siinä istuin ja itkin
Haalien paloja henkeni kaupalla
 
Mä olin eksynyt
lähimetsässä hapuilin ja 
etsin tietäni kotiin
mutta puilta en mitään nähnyt
 
mä join suruni
iloni
ja melkein elämäni
kunnes havahduin
 
auringonsäteitä on
valoakin löytyi
pieniä paloja elämää
kerrallaan pureskelin
matkalla eheäksi
 
ymmärsin ettei minusta 
ehjää tule milloinkaan
keskeneräinen teos
mutta teos kuitenkin
 
Rakkautesi on hajottanut
eheyttänyt ja rakentanut
Rakkautesi tekee minusta 
enemmän ehjän
Rakkautesi tekee minusta kokonaisen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

herkkä ja tunnusteleva tunnustus,
hyviä kuvauksia
 

Käyttäjän kaikki runot