Täysikuu

Runoilija 42e68b0ea6603a252d5e219230da8eb3

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.2.2018
Viimeksi paikalla: 12.12.2018 10:14

Asuinpaikka: 60f4737d3be9761bb5fcee43baedd308
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.4.2024
Facebook:

Olen 42 vuotias yhden e-runokirjan kirjoittanut nainen.Toista tekeillä tällä hetkellä.
 
 
Mä rakastan suo sydämeni pohjasta
Sanoit ja kiedoit kätesi ympärilleni
Sillä hetkellä maailma pysähtyi
Oli me kaksi
Sinä ja minä
Kaksi pelokasta
Ihmislasta
 
Oli täysikuu
Se kietoi meidät verkkoonsa
Loistollaan lumosi
Ei antanut unen tulla
En olisi nukkua malttanutkaan
 
Ollaan nähty yhdessä 
Monta kuutamoa
yhdessä ja erikseen
Kaksi pelokasta
Ihmislasta
 
Täydenkuun aikaan
Kaipuuni kasvaa
Mutta silloin
Muistan sanasi ja kätesi
Ja voin nukahtaa
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot