Ikävän sininen huntu

Runoilija 42e68b0ea6603a252d5e219230da8eb3

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.2.2018
Viimeksi paikalla: 12.12.2018 10:14

Asuinpaikka: 60f4737d3be9761bb5fcee43baedd308
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024
Facebook:

Olen 42 vuotias yhden e-runokirjan kirjoittanut nainen.Toista tekeillä tällä hetkellä.
 
 
 
 
Minä yritän vastustaa
sitä vyörymästä
joka kohtaan
Kietomasta mieltäni syvyyksiin
vetämästä pohjaan pienimmän
kiven alle
 
Silti se tulee
kuin tuulenpuuska
tai lumimyrky
yllättäen ja salaa
vavisuttaen ja puistattaen
joka ihosolua sydämeen asti
 
Olen yrittänyt olla 
ajattelematta
yrittänyt olla miettimättä
sinua
mutta aina
ja varmasti
ikävän sininen huntu kietoo
varmaan syleilyynsä
 
ja silloin minä muistan
miten katsot minuun
muistan varmat otteesi
ja näen kuin kangastus
silmäsi ja hymysi
kuulen korvissani sinun naurusi 
illalla muistan miltä tuntuu levätä sylissäsi
ja herätä aamulla viereltäsi
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja tunnelmallinen nimi vahvalla runollasi.
kiitos
vastustamalla vastustamatonta voimistuva hyvä runo
 

Käyttäjän kaikki runot