Joulunaika

Runoilija Heidukkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on kaunista, kun vaan jaksaa katsoa ja etsiä läpi rumuuden ja kyynelten.
 

Joulun aika ovella jo on,
aika rauhan ja ilon.
Lapsilla hymyssä suu,
sisällä tuoksuu kuusipuu.
Kuusessa enkelit ja pienet tontut,
laatikoihin menee porkkanat ja lantut.
Pipareiden tuoksu läpi talon kantaa,
kaikill joulumielen antaa.

Selite: 
Töissä joulurunoja rustailen...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot