2.3.2004

Runoilija Heidukkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on kaunista, kun vaan jaksaa katsoa ja etsiä läpi rumuuden ja kyynelten.
 

Elämän tie kun on loppu,
silloin lakkaa maallinen hoppu.
Sielu nyt levätä voi,
Jumala kun kivuttoman huomisen toi.
Lääke ikävän ja surun vaivaan,
on kun mietit onnea taivaan.
Enkelten joukkoon on päässyt hän,
kera vaimonsa ja ystävän.
Älä siis liikaa sure,
itke itkut ja hammasta pure.
Rakastaa saat häntä aina,
mutta elämä on vain hetken laina

Selite: 
Tekstari äitille, kun pappa kuoli.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti kirjoitit äidillesi!

Aivan upea!
Äitisi arvostaa tuota runoa varmasti!
Kirjoitit todella koskettavasti, harvoin pääsee kyyneleet näppäimistölle asti tippumaan ..
Suosikkeihin meni!

 

Käyttäjän kaikki runot