Tontun lahja

Runoilija Heidukkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on kaunista, kun vaan jaksaa katsoa ja etsiä läpi rumuuden ja kyynelten.
 

Tonttu lahjapakettia kantaa,
kenelle tonttu sen antaa?
Kilteille lapsillekko hän sen vie?
Vai ahkerien aikuisten luo käy tontun tie?
Tonttu kaikkia niitä muistaa,
joilta hyvät tavat luistaa!

Selite: 
koulussa käytöksestä puhuttaessa tuli tälläinen sepustus...
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihania tällaiset joulurunot... herättävät joulumielen. :))
Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot