Karille

Runoilija Heidukkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on kaunista, kun vaan jaksaa katsoa ja etsiä läpi rumuuden ja kyynelten.
 

Sun suudelmaasi haluan,
hiuksiasi käsiini kun hamuan.
Suu vihdoin kun toisen löytää,
en mitään muuta voisi enää pyytää.
On tunteeni vielä hento,
toivon vaan ettei olis tähdenlento.
Kanssasi niin hyvä on olla,
tuntuu melkein että sekoaa polla.
Haluaisin olla omasi sun,
mutta en tiedä haluatko sä mun.
Vertaistasi en löytää toista voi,
joku kenties meidät toisillemme loi?!

Selite: 
No ehkä tuo teki selväks, et mie oon ihan hulluna tuohon henkilöön...:)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot