Särö

Runoilija MinnieMarionetti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Syön sun aivot.

Arvostan vain Melleriä.
 

Kun jotain on rikki
se ei tarkoita

että esimerkiksi

tietokone tai tv tai puhelin on rikki.
Se voi olla myös sisäisesti.

Jotain särön tapaista.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot