Miksi ei 25 vuoden jälkeen?

Runoilija Arkirae

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

elokuvateatterissa kaksi nuorta
Nojaa toisiinsa
Suutelee ja syöttää toisilleen poppareita
Oi tuota huumaa
Mikä näytös?
Kyselen minä elokuvaa tarkoittaen, mutta myös teistä sen todeten.
Jaa että kumpiko näytös jäi mieleen?
No.. Kumpiko?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot