hauskaa vappua kaikille

Runoilija Arkirae

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hei vaan ja hulinaa
Serpenttiiniä ja pillien ulinaa

Tippaleipiä ja samppakaljaa
Tanssi oi ystävä ja nosta maljaa.

Nyt on vappu ja kevään aika
Kaikonnut talvi, kaamoksen taika.

Päästä irti vallaton mieli
Pura karmit jos ei riitä oven pieli

Hauskaa vappua!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot