yli tän tunteen

Runoilija arineko

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miks kaikista ihmisistä mun piti just suhun rakastuu,

nyt en saa sua mun mielestäin millään unohtuun...

Soittoas odottanut oon jo kauan aikaa,

haluisin viel yrittää, mikä mua vaivaa...

Kai pakko on vain irti päästää,

sydän tää toiselle säästää...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot