sinä olet

Runoilija arineko

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

olet kaipuu ihmisten muistoissa,
kuiske tuulen, metsän suistoissa.
olet kaunein ääni enkelten,
vaan miksi sanojasi kuule en.
näen kasvosi pinnassa järven,
olen menettänyt sinut,
mutta minkä tähden.
tiedän, me kohtaamme vielä.
olet vastassa minua taivaan tiellä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot