elämä

Runoilija arineko

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

elämä ei katso silmiin kulkijan.
se koettelee meitä minkä ehtii.
ihme että nuoretkin arkkuun kiirehtii.
ei kestetä epäonnistumisii, virheitä,
paineita, masennusta, kaikkee hirveetä.
elämässä on surua ja vihaa,
ne pitää vaan kestää.
voispa ne keinolla jollain estää.
muista kuitenkin aina onni ja rakkaus,
siinä on hyvä selviytymispakkaus.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot