väsynyt enkeli

Runoilija arineko

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

niin hiljaa toiveeni kuiskasin,
toive sai siivet,
sinä lensit luokseni.
olit toiveeni,
lensit hiljaa pois.
kuiskasit, näin parempi ois

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunis ja herkkä runo. Rytmitys toimii hienosti ja viimeinen säe toimii pysäyttävänä...

 

Käyttäjän kaikki runot