Ruusu

Runoilija miesvaalea

mies
Julkaistu:
58
Liittynyt: 17.1.2018
Viimeksi paikalla: 9.5.2024 12:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kelle kuullutkaan kun olet hiljaa 





 
 
Vaihtuvin vireä aika, huokaa,
ruusun punaisen tie minulle suokaa,
 
polku pellon, laulaa kissankellon,
sirkan soittoon aina aamun koittoon,
 
kasteisen lehtesi silkkisen, luo luontoni luojain,
luota lähde en, sen vireys heleästi hipaisee,
 
kämmeneni aikeet sokaissee, en luonnolleni pahaa tee, 
 
kunnioittaen varttasi viistä en, 
suoden suojassa olkoon sen piikkien,
 
suvi kaulaasi nostanee ojentaen kukkasi rakkaalleen.

 

 
hyvää Eino Leinon päivää kaikille.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Runon ja suven päivä on kaunis ja aurinkoinen.
Ihana, kaunis ja kertoo paljon!🪷💖🪷
Wau!  :)   :) 
-ompa ihastuttava runo, ihan kortti-ainesta ja kuvaan hehkuva ruusu!
Hieno!!😍

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot