Kuulen sinua,
ja Sana syntyy minussa.
Pieni kastepisara,
ja sinä puhut, Herrani.
Äänesi kaikuu sisälläni,
ja pisara resonoi.
Uskon sinuun, pieni kastepisara.
Rakastat minua.
Ja vaikka kaaduin,
silti pidät kiinni.
Selite:
Puhuin Joonaksen kanssa tänään pikaviestimessä. Hänellä oli aivan mahtavia ajatuksia. Kiitos sinulle!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Jees, ihailen sitä, että osaat kirjoittaa uskottavasti ja omaleimaisesti aiheesta, josta useinmiten pääsee lukemaan vain klisheisiä ja toinen toistaan toistavia runoja.
Kastepisarassasi soi Sana kauniina ja rauhoittavana. Kirkas ja erikoinen runo, pidän!
Kaunis runo uskon voimasta...vaikka kaadun pidät kiinni, Herra!
Tämä on mahtava runo. Oli ilo olla jotenkin avuksesi. :)