Nimetön

Runoilija Moonwitch

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2003
Viimeksi paikalla: 25.3.2016 18:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

maaila on tämä tällä hetkellä.

niin on jane austen kirjansa nimennyt,
viitaus siihen,
nykyiseen vuosisatojen takaa.
niin hienostunut elegantti rouva kirjoittaa

järki ja tunteet
ovat kadonneet.
ylpeys ja ennakoluulo ovat palanneet

niin on aina ollut ihmisen luonteessa,
julmuuus kuvastuu ihmisen aatteissa.

aina välillä tuntuu ettei ihminen ole tämän maailman arvoinen.

miksi?

watch the news,
see it in your eyeys.
feel the misery.
feel the pain.

sinä et halua nähdä maailman surua,
katsot sitä kaukaa,
ja kadut vasta kun se osuu kohdallesi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot