Aamukahvi

Runoilija Moonwitch

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2003
Viimeksi paikalla: 25.3.2016 18:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kermasusi juoksee kahvikupin reunaa
sattuipa siihen lusikka osumaan.
se tippui ja tippui alas kahviin kamalaan.
niin karvaaseen ja mustaan, että satuttaa.

pienen pieni kermasusi hukkui syvään kuppiin.
se hajosi ja vajosi, sudenkuva katosi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot