Mää...

Runoilija Moonwitch

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2003
Viimeksi paikalla: 25.3.2016 18:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

pilvilammas
...pilvilammas...
pumpulinpehmoinen määkijäni.
Maailmalla laukkaat, taivaita kahlaat
en sinua kiinni enää saa.

ruohoa etsit
...ruohoa etsit...
viihreitä niittyjä hamuilet
aidan taakse loikkaat, pilvilinnojen maailmaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot