Nimetön

Runoilija Moonwitch

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2003
Viimeksi paikalla: 25.3.2016 18:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kerrosta monta
mahdotonta.
äänet huutavat, hiljaisuus kuvottaa.
(vaikka haluaisi vaipua olemattomuuteen hetkeksi)
te olette siellä, seinän takana.
te olette kokoajan
perhe niin vieras
että on omituista olla
oma itsensä.
olenko oma itseni?
en..
en seurassanne todellakaan ole, en osaa.
harmittaa vain kun en voi vapautua, kun te olette siinä
niin vieraina ja rakkaina.
mutta kaipaan teitä kun en ole luonanne.
nyt kaipaan vain perhettä, omaa, rakasta ystävää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot