Ensi suudelma

Runoilija miettijä

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 14.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö syntyi 22.08.2007. Vanhempi tyttö on iloinen pikkukaverista ja ei ainakaan vielä mustasukkainen.
 

Ensi suudelma. Sitä muistellessa alkaa miettimään, että mihin se jännitys on kadonnut. Silloin ku suudeltiin ensimmäisen kerran ilmassa oli todella paljon sähköä, kun huulet kosketti toisia. Ja voin vannoa, että aika tuntui pysähtyvän ja maha heitti voltteja. En tuntenut enkä tiennyt sillä hetkellä mitään muuta kuin sen suudelman. Ja voi kuinka toivoin että se suudelma jatkuisi ikuisuuden. Mutta ei mikään sellainen jatku ainiaan. Sen takia sitä muistoa kannattaa vaalia ja kun muistelen ensi suudelmaa se saa minut todella hyvälle tuulelle ja saa tuntemaan suurta hellyyttä rakastaan kohtaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot