Nimetön

Runoilija miettijä

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 14.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö syntyi 22.08.2007. Vanhempi tyttö on iloinen pikkukaverista ja ei ainakaan vielä mustasukkainen.
 

Nukkumaanmeno.
Iltapuuro
-puolet puurosta lattialle.
Hampaiden pesu
-huuto kun ei saa vedellä läträtä.
Vaipan vaihto
-juokset äitiä pakoon ja pisut tulee lattialle.
Halimista ja paijaamista
-rauhoittuminen alkaa.
Iltasatu ja -laulu
-yksi ainoa kirja on juuri se oikea.
Suukko poskelle ja hali
-silmät lupsahtelee.
"Hyvä yötä pikkuinen."
-ja keskellä yötä kömmit isän ja äidin väliin nukkumaan. Senkin pikku pirpana!

Selite: 
tällaista se on joskus :) minusta tämä on herttainen "juttu" lapsen nukkumaanmenosta ja joskus pitää aivan paikkaansa
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloista, kadehdittavaa. Onnea varmaan sen suurimmassa merkityksessä.

 

Käyttäjän kaikki runot