Nimetön

Runoilija miettijä

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 14.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyttö syntyi 22.08.2007. Vanhempi tyttö on iloinen pikkukaverista ja ei ainakaan vielä mustasukkainen.
 

Ikäviä muistoja.
Ne satuttaa kun niitä ajattelen.
Onneksi ei niin paljon kuin silloin.
Olen antanut anteeksi jo kauan sitten, mutta muistot voivat silti satuttaa.
Onneksi olet halunnut tarjota minulle parempaa
antanut onnen,
rehellisyyttä, luottamusta.
Virheesi ovat tehneet sinusta viisaammaan.
Valheesi ovat tehneet minusta vähemmän sinisilmäisemmän.
Onneksi aika parantaa haavat,
joskus kyllä todlella hitaastio,
ja kaikki voi olla niin kuin joskus silloin ennen.

Selite: 
vanhoja muistoja. enkä kadu yhtään että annoin silloin toisen mahdollisuuden.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot