uupunut

Runoilija Munpäiväkirja

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 19.10.2017
Viimeksi paikalla: 5.3.2018 17:43

Asuinpaikka: Sastamala
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.9.1993

 
Onko luovuttaminen luovuttamista jos tuntuu ettei enää jaksa. Onko väärin pyytää apua kun muillakin on huolia. Miten pystyisin antaan itelleni armoa kun oon ainoo syy miks mulla on nyt tää taakka. Miten pystyisin ponnistaan huomiseen kun ajatukset palaa aina eiliseen. Mun pitäis käsitellä tää oma taakka, mut silti tunnen muiden huolista suurempaa velvollisuutta. Välillä toivoisin et vaipuisin koomaan, hetken levättyäni voisin ehkä taas jaksaa. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei avun pyytämisessä ole mitään väärää..joskus sitä tarvitsee ulkopuolisten apua.
näin mäkin oon sanonu aina muille mut miten se onkaan omalla kohdalla niin vaikee hyväksyä.. onneks kuitenkin oon ite saanu paljon apuja
 

Käyttäjän kaikki runot