Sinä

Runoilija Munpäiväkirja

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 19.10.2017
Viimeksi paikalla: 5.3.2018 17:43

Asuinpaikka: Sastamala
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.9.1993

 
Välillä mun on vaikee tulla sun syliin
Vaikee kattoo sua silmiin.
Kuinka joku sun kaltanen vois edes välittää musta
Etsitkö jotain
oonko vaan osa hetken helpotusta.
Oonko itsekäs kun päästin sut mun elämään
Nyt kun oon raunioina,
enkä nää ympärilläni välillä mitään. 
En halu et oot mun taakan kantaja
tää on mun lasti, mun vankila.
Silti mietin miks häätäisin sut mun elämästä.
mun on hyvä olla
oon turvassa tässä.
Ekaa kertaa moneen vuoteen mun ei tarvi pelätä,
ja mikä ihmeellisintä oot aina läsnä.
Halun et tiedät et rakastan sua ja halun oppia uskoon et säkin rakastat just mua.
kiitos että oot siinä. 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaksistaan tie on hetken kevyempi..
 

Käyttäjän kaikki runot