Näkymätön lapsi

Runoilija Munpäiväkirja

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 19.10.2017
Viimeksi paikalla: 5.3.2018 17:43

Asuinpaikka: Sastamala
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.9.1993

 
Ollaan ihan hiljaa
ollaan ihan hiljaa vaan
niin kyllä se sen taas kohta unohtaa.
Sitäpaitsi onhan se valehdellu ennenki
joten luultavammin vaa kehitelly tänkin.
Taas yks säälittävä keino hamuta sitä huomioo
ei sen oikeesti nii paha olla oo.
Sehän aina vaa siivoo siellä kotona
ja sit muka väsyttää ja on niin paha olla.
Ja jos muka oiskin nii kärsis selkä suorassa
antais meidän muiden olla rauhassa.
Se on iha itte tiensä valinnu
avais silmänsä
ja näkis millaseks on tullu.
Sehän vaa innostuu jos me aletaa sitä ny paapomaa
eikä sitä kukaa kyllä jaksaiskaa.
Sehän on aina puhunu kuinka haluis olla äiti
ja nyt kun on nii menee ryssiin viel senki.
Oon aina yrittäny sanoo ettei kukaa halu tollasen kans olla
jota täytyy kannatella ja on muutenki täysi nolla.
Se uhriutuminen alkaa olee vaa nii säälittävää
ja sen kiltteyden taakse pakeneminen vaa nii saatanan tekopyhää.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot