Saari

Runoilija aNightingale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oman runobloginkin pystytin. Sinne saattaa tulla tekeleitä, joita en tänne laita tai sitten toisin päin. Blogissa julkaisen myös mielipiteitäni muistakin kuin omista runoistani. Osoite: http://nightingale.blogit.fi
 

Saari
sydämenmuotoinen.
Linnut kuulet
ja aaltojen laulun.

Puut kuiskivat
salaisuuksiaan,
kaislikko tanssii
aallot partnerinaan, tuuli taustanaan.

Pieni rauhallinen saari,
oma maailmansa.
Tänne on vaikea löytää,
yrittäisitkö silti?

Sydämeni,
pieni saareni,
oma maailmani,
vähän ehkä yksinäinen.

Selite: 
Kaveri käski kirjoittaa runon saaresta. Kirjoitin. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo on syntynyt muutamasta sanasesta. Vertauskuva toimii hyvin.

 

Käyttäjän kaikki runot