Taru

Runoilija aNightingale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oman runobloginkin pystytin. Sinne saattaa tulla tekeleitä, joita en tänne laita tai sitten toisin päin. Blogissa julkaisen myös mielipiteitäni muistakin kuin omista runoistani. Osoite: http://nightingale.blogit.fi
 

Katselen kaukaa kasvojasi,
pehmeätä leukaluusi linjaa,
silmiesi kirkkautta
ja tahdon nuolla sinut märäksi.

Olen sekaisin himosta,
palavasta tahdosta.
En löydä edes sanoja
vaan toistan perässä kaiken sanomasi.

Vaikka lupasin sinulle sydämeni,
annoin sinulle kaikkeni,
lupasin olla parempi ihminen,
en silti yltänyt tarpeeksi korkealle.

En voi ikinä voittaa vastustani,
olla häntä kauniimpi,
himoittavampi,
tai muutenkaan parempi.

Miksen pärjää sinulle rakas

Narkissos?

Selite: 
Taru Narkissoksesta ja Echosta on aina säväyttänyt.
Kategoria: 
 

Kommentit

Viimeinen sana kirjoittaa koko runon ja laittaa minut hymyilemään. Pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot