Tilda

Runoilija aNightingale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oman runobloginkin pystytin. Sinne saattaa tulla tekeleitä, joita en tänne laita tai sitten toisin päin. Blogissa julkaisen myös mielipiteitäni muistakin kuin omista runoistani. Osoite: http://nightingale.blogit.fi
 

Pieni tyttö
ehkä seitsenvuotias
lyhyt ikäisekseen.

Vaaleat korkkiruuvit
vaaleansiniruudullinen mekko
ja suuret silmät.

Tildaksi itseään kutsuu
ei kerro muuta itsestään,
mistä on tai miksi on.

Kuuntelee tarkkaavaisesti
kun kerron huolistani,
jatkuvista painajaisistani.

Lopuksi rauhoittelee
sanoo ymmärtävänsä
ja kertoo salaisuuden:

Hän on täällä minua varten
huolehtiakseen etteivät
painajaiseni käy toteen.

Vaalea tukka heilahtaa
ja pian hän on poissa
ja minä hereillä.

Nyt voin nukkua rauhassa
tietäen etteivät painajaiseni
voi satuttaa ketään.

Kiitos pieni kummitukseni
kiitos olemassaolostasi.
Kiitos avustasi.

Kiitos

Selite: 
Kauan sitten näin tästä tytöstä unta mutta hän kaikkosi aina lähestyessäni häntä. Nyt olin nähnyt unta hänestä pitkästä aikaa mutta tällä kertaa hän puhui minulle. Kertoi pitävänsä huolen, etteivät toistuvat painajaiseni käy toteen. Olkoot tyttö sitten totta tai kuvitelmaa, tuli silti hyvin levollinen olo kun joku pitää huolen. Kiitos oma pikku kummitukseni.~
Kategoria: 
 

Kommentit

Ehkäpä unet ovat osa elämämme todellisuutta.
Ihana kummitus .

Upea tarina kauniine sisältöineen. Hyvin lohdullinen.

 

Käyttäjän kaikki runot