Uutisista kuultua

Runoilija aNightingale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oman runobloginkin pystytin. Sinne saattaa tulla tekeleitä, joita en tänne laita tai sitten toisin päin. Blogissa julkaisen myös mielipiteitäni muistakin kuin omista runoistani. Osoite: http://nightingale.blogit.fi
 

Tule katsomaan!
Meistä puhutaan uutisisa!

Meistä puhutaan kuin eläimistä
mutta sinähän oletkin minun puluni?

Meitä syytetään säädyttömyydestä,
totta kai olemme sitä makuuhuoneen suojissa.

Meidät halutaan parantaa.
Ovat oikeassa, olen pitkään tahtonut flunssasta eroon.

Kuuluisimme kuulemma telkien taa.
Rakas, mihin pistitkään ne käsiraudat?

Sanovat meidän olevan huonoja vanhempia,
kuinkas muutenkaan kun ei lapsia ole.

Kuulin että olemme epänormaaleja,
olen samaa mieltä; kauneutesi on ylimaallista.

Kyllä mekin vielä jonain päivänä
saamme kulkea alttarille

kumpikin valkeaan pukeutuneena.

Selite: 
Tämä ja kaksi edellistä runoa olivat ystävälleni joka pyysi kirjoittamaan tyttörakkaudesta. Toivottavasti eivät loukkaa ketään (kuten mitkään muutkaan samankaltaiset takstini).
Kategoria: 
 

Kommentit

Vain taitava kirjoittaja
osaa asetella sanansa näin
taidokkaasti ironian sisään
huumorilla höystäen ;)

Hienooo!

Luin tämän jo eilen.
Niin, runosi ottaa kantaa asiaan, josta mediassa edelleen kiistellään.
Vaikka kohta on v 2012, on ihminen joissain asioissa paikoillaan junnaava.
Suvaitsematon. Syyttävä.
Valikoiva lähimmäisen rakkaudessaan.
HYVÄ runo!

Tosi kiva, nokkela!
Pidän paljon!

 

Käyttäjän kaikki runot