Eivät ne osaa sanoa

Runoilija Serafine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tamperelainen kirjallisuuden opiskelija ja sanataiteen ohjaaja. Pieni helsinkiläiskustantamo julkaisi esikoiskokoelmani Vuorovesikaupungit syksyllä 2006. Sitä voi kysellä kirjakaupoista.
 

Eivät ne osaa sanoa mikä päättyy,
päättyi kai kauan sitten
kivimuureja, kysymyksiä ja
liian suuria salaisuuksia pidettäväksi
salaisuuksina.
Jos maksat kolikoilla, se tulee halvemmaksi.
Huomenna minä uskallan…
minä lupaan ja se on kaikki valetta
haluan nähdä kuinka he valjastavat käteni kuin hevosen.

Minä olen prinsessanne ja itken kun te ette tottele
te rumat ja vialliset, te!
Kuinka paljon on maksettava
jos vain tahdon
korjata virheet en tehdä kaikkea alusta
alusta, alusta, alusta uudelleen
huomenna minä uskallan ja illalla suren kun en uskaltanut taaskaan.

Tässä minä näen, kuinka voin kirjoittaa loppuun
kirjoittamatta yhtäkään sanaa
minä olen teidän orjaprinsessanne
eikä minulla ole kauniita vaatteita,
vaan palelen, kun te ette kosketa minua, ette, te ette!
Viekää minut minne viette, ei teillä ole
oikeutta uhrata ennen kuunsirppiä,
sirppiviikatetta.

Makea siirappivetenne, bambunoksa ja mustetta kynsien alla
miten ne sinne ovat päässeet,
miten sinä pääsit siihen
minun viereeni luulin
sinun jo kyllästyneen, valon loppuneen
ulkoa ja vuoteiden alta.

Minä suomennan diktatuurin demokratiaksi
mikä loistava totuus!
T e i d ä n
demokratiaprinsessanne,
sincerely t h e m o s t sincerely
yours.

Anna olla,
minä lopetan kirjeeni jotenkin muutoin
eihän tästä tule mitään.

Selite: 
Tajunnanvirtaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot