Kun yrittää olla

Runoilija Serafine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tamperelainen kirjallisuuden opiskelija ja sanataiteen ohjaaja. Pieni helsinkiläiskustantamo julkaisi esikoiskokoelmani Vuorovesikaupungit syksyllä 2006. Sitä voi kysellä kirjakaupoista.
 

Kun yrittää kantaa
väärät uskomukset pois toisten huoneista,
käsivarret luuhun asti rikkirevityt
eikä oikein itsekään jaksa
uskoa siihen, mihin uskottava on.

Maltaanvärisissä laseissa
myöhäissyksyn mätänevä tuoksu,
lumen alle syljetty musta.
Humalan läpi pimeä on valoisampaa,
käsi pysyy toisen kädessä
varmemmin
ja tiukemmin.

Kun yrittää olla
oman hallintakyvyn rajoilla,
oman puolustuskyvyn rajoilla,

rajoitta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi että, Krista. Tuo viimeinen "rajoitta" säväyttää niin hurrjasti. Olet guru. :)

 

Käyttäjän kaikki runot