Pukeudun alastomuuteesi

Runoilija Serafine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tamperelainen kirjallisuuden opiskelija ja sanataiteen ohjaaja. Pieni helsinkiläiskustantamo julkaisi esikoiskokoelmani Vuorovesikaupungit syksyllä 2006. Sitä voi kysellä kirjakaupoista.
 

Pukeudun alastomuuteesi ja olen turvassa
kuin talossa,
joka on täynnä keskeneräisiä rukouksia.

Valheet palavat loppuun kuin tähdet ennen aamua,
minä vielä yritän
sanoa heille ei.
Heille, jotka minut ovat
pienistä paloista rakentaneet, kasvattaneet kokonaisuudeksi.
Minä irtosin heistä juurineen
ja he eivät tahdo kuulla,
että olen sinun.

Minut on ripoteltu terälehtinä ympäri tätä maata
ja rakastan sinua
jokaista sekuntia pääsi sisällä,

kun he nostavat kätensä siunatakseen
ja viime hetkellä päättävät lyödä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot