Hämärän salin suojissa

Runoilija 752b660efe0d85b07f2cf466ed4c8867

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 16.7.2003
Viimeksi paikalla: 22.2.2019 11:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Vain sen pystyy sanoiksi pukemaan mikä on jo kuollut sydämessä."
 


haluatko kuulla tarinoita maailmasta

meillä on täällä kaikki mitä tarvitsemme
patja, peili ja suonsilmä

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot