Nimetön

Runoilija 752b660efe0d85b07f2cf466ed4c8867

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 16.7.2003
Viimeksi paikalla: 22.2.2019 11:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Vain sen pystyy sanoiksi pukemaan mikä on jo kuollut sydämessä."
 


lintunen luuppaa mun aivossa

anna mulle vähän jotakin
jotta voin jälleen kulkea kuin unessa

 

odotit että näkisit enemmän kuin käsitit
ja näit näkyjä
kun tuuli pyyhki katuja
ja sun silmät oli villit

ja se ilta oli pimeä
ja sä olit ihan pimeä
ja tuuli ulvoi sun nimeä

 

ja mä kuljin pientä ympyrää
ja minuutti ehti vaihtua viidesti
en hetkeäkään uskonut itseeni

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kahtakin katkaisijaa näköjään tarvittaisiin.

Myös ihanan villi runo..

 

Käyttäjän kaikki runot