Surullinen..:(

Runoilija Lumikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2003
Viimeksi paikalla: 12.12.2020 21:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
7.6.1983
Facebook:

Jos rakastaa jota kuta hyvin paljon, siitä kuulu päästää irti. Tosi rakkaus!
 

Tiedän mitä on kipu..
Tiedän mitä on yksinäisyys..
Tiedän mitä kun syvälle syvälle sydämeen sattuu.. En tuntenut sinua lain, oisin silti halunnut yrittää tutustua enemmän, otit mielummin varatun naisen, en varmaankaan ollut tarpeeksi nätti/kaunis, nainen joka on mielittysi väittäää toisin.. On meissä kaikissa vikaa.. Minä en osaa päästää enään ketään lähelleni, se on minun virheeni ja kun päästän jonkun sisälle elämääni niin kaikki on jo ohi..

Selite: 
Niin tuota, toisalta hieman sekava runo, kun yritän laittaa siihen kaiken ahdinkoni. se nainen josta kerron tässä runossa on minulle hyvin läheistä sukua ja näköjään ihastuimme samaan ihmiseen, mut hän vain roikkuu tässä toisessa naisessa, vaikka nainen onkin varattu.. Minun käy sääliksi miestä jota jossain vaiheessa sattuu, (jollakin lailla) tätä naista ja hänen miestään..
Kategoria: 
 

Kommentit

Todellisuus sisältää kaikkea mahdollista
todellisuutta, ollakseen todellisuutta.

aivan liikuttava, kulkee alusta lopuun asti myös nimi on juuri sopiva.

 

Käyttäjän kaikki runot