Yksinäinen Aamu

Runoilija Lumikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2003
Viimeksi paikalla: 12.12.2020 21:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
7.6.1983
Facebook:

Jos rakastaa jota kuta hyvin paljon, siitä kuulu päästää irti. Tosi rakkaus!
 

Aamukahvi kitkerältä maistuu, samalla lämmittää sydäntäni, joka hukkuu vihan ja rakkauden putoukseen.
Kaipaan sinua jo nyt, vaikka vielä joudumme toisiamme näkemään. Tiedän, että näin olisi tullut tapahtumaan tiedän, että menentän sinut ehkä kokonaan.
Muistot kaikki se kultainen aika jota meillä oli ehkä liian vähän on poissa, jäljelle siitä muistot vain jäi, jotka tuuli vie mukanaan niinkuin sinutkin.

Selite: 
Runosuoli kukkii vain silloin kun sydämellä jotain sanottavaa..
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo!

Haikean kaunista kaipuuta.

 

Käyttäjän kaikki runot