Prinssini

Runoilija Lumikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2003
Viimeksi paikalla: 12.12.2020 21:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
7.6.1983
Facebook:

Jos rakastaa jota kuta hyvin paljon, siitä kuulu päästää irti. Tosi rakkaus!
 

Unelmien prinssini katsoi minua suoraan silmiin ja tunsin ensimmäistä kertaa jäätyväni paikoilleni, kun hän kosketti ihoani tunsin järistyksiä syvältä sisimmästäni..

Hän otti minua kädestä kiinni ja suuteli siihen syvän arven, koska hän sanoi minulle hyvästi, hyppäsi ratsunsa selkään ja ratsasti kauas luotani pois, sen jälkeen häntä nähnyt en, vaikka ajattelen häntä, ehkä liikaakin, toivon toisalta hänen palaavan, minua vielä kerran koskettavan..

Se kaikki haavet ja unet ovat tarinoita, tiedän, ettei hän palaa ja hänellä on hyvä olla siellä missä on..
Toivon, vaikka se toteudu ei niin hän edes joskus minua ajattelisi...

Selite: 
Jos vaikka demoni lakkaisi kummittelemasta kun päästän sen ilmaan..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot