Mietin mietin

Runoilija Lumikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2003
Viimeksi paikalla: 12.12.2020 21:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
7.6.1983
Facebook:

Jos rakastaa jota kuta hyvin paljon, siitä kuulu päästää irti. Tosi rakkaus!
 

Minä kuulen syvimmän huudon sisältäni joka sanoo, että et ole missä sinun kuuluu olla, tahdon vain olla se joka joskus olin nyt olen vain tyhjä kuori jolla ei ole tarkoitusta ei elämää ei mitään, kaikki päätetään puolestasi joudut vain olemaan muiden armoilla: Hymyile kun hymyilet, kuin sielu joka irti on minusta lähtenyt ei tunne iloa, eikä surua, kipeää kipua, pistelee sattuu, olen NIIN RUMA!!! Että kyyneleitä ei silmistäni enään valu. Kauneus on katsojan silmissä niin monet sanovat, ei pidä paikkaansa vaan sinut tuomittiin tiettyyn ryhmään, oletko tyhmä vai muuten typerä. Sinussa ei ole enään mitään kaunista eikä kiihottavaa olet pala joka kiinni kurkkuuni jää joka haluaa jotain mitä tiedä ei, joka kaipaa edes vähän iloa elämään..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot