Avaruuden viitoittamaton valtatie

Runoilija Lunacry

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

taustasäteilyssä sydämien törmäsimme
luona avaruudenvaltatien eryhtymättömän
näin leijailemme
kohti unhoitettuja maisemia tunteiden

nyt jo vainomme järjestys meidät uinuu
kutsuu meitä tyhjyytensä näkemättömään
tuo seilaava hetki hetkettömässä
sallineva vain ohuen olemassaolon kuoren

täällä määreitä laskemattomia olemme
ohi pakenevassa avaruudessa muistamattomia
aina ikuistamattomia Zarathustrakyyneliä päivävarjon alla

vain sananen siis, niin
eivät tähdetkään meitä jäljennä
ikuisuutensa varjolla loittonevalla

oi, kosminenprinsessa
siitä tämä kaikki iätön etäisyys muistuttaa
ikuisuuden sivutähtilasissa monistunutta sanaa
- rakkautta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot